workshop - Sylvia Bochem
Live workshop voor ondernemers

Het ripple effect van persoonlijke groei voor je onderneming

De basis voor succes,
dat ben jij!

Ben je een enthousiaste ondernemer of vakvrouw? Dan herken je vast het volgende: het is knap lastig om naast alle drukte, brandjes en rompslomp, tijd en energie te vinden voor écht belangrijke dingen zoals jezelf ontwikkelen, te presenteren en te groeien.

Voor veel vrouwen is dit een vicieuze cirkel: doordat ze het grootste deel van de dag geleefd worden door alles wat per sé nu moet gebeuren, is er geen tijd om het allerbeste uit zichzelf te halen. Er is geen tijd om verbeteringen door te voeren die ervoor zorgen dat je met veel meer energie en plezier kunt ondernemen. Je zit teveel in je hoofd. Je gaat teveel op routine. Je bent jezelf kwijt. Ineens merk je dat je niet meer aan het stuur zit. Je zit achterin de auto op weg naar doelen en dromen van anderen. Daardoor loop je vast…

HET HOEFT NIET ZO TE BLIJVEN

Gelukkig hoeft het niet zo te blijven. Er zijn vrouwen die het wel lukt om met veel energie en enthousiasme te ondernemen, die met gemak hun ideeën uitvoeren, hun dromen realiseren, hun hart durven volgen. Daardoor brengen zij zoveel meer kleur in hun leven.

Harder werken is de oplossing niet. Het moet anders. Je weet dat je scherpere keuzes zou moeten maken, nee zeggen en grenzen moet stellen. Maar hoe dan? Waar begin je?

Klaar voor meer flow in je bedrijf?

Alles heeft een ritme

Lange tijd heb ik gedacht dat succes gedoe was. Dat het moeilijk was en heel hard werken. Dat het vooral lastig was en vaak niet leuk. Toen mijn eerste jaren niet zo succesvol waren werd het een self fulfilling prophecy. Ik creëerde mijn eigen waarheid, die dus inderdaad zwaar was en veel energie kostte. Ik leek wel steeds uit de maat te dansen, er achter aan te hoppen. Doodvermoeiend.

Tot ik merkte dat succes een ritme heeft. En dat ik een ritme heb. En hoe meer je die twee op elkaar afstemt, hoe makkelijker, fijner, beter het gaat. Ik noem dat ‘in flow’.

Hier wil ik samen met jou naar kijken deze dag. Als jij hier ook klaar voor bent. Ongeacht waar je nu staat. Omdat je maar beter goed kunt beginnen. Of omdat je niet meer de persoon bent die ooit startte en daarom is het tijd voor een nieuw ritme.

Sylvia Bochem

MEER 100% JIJ en met MINDER AFLEIDING ondernemen

Mocht het nu bij je gaan kriebelen omdat je voelt dat ook jij de komende tijd je rol als ondernemer nog steviger wilt pakken, dan heb ik iets leuks voor je.

Je kent vast de uitdrukking “alleen ga je snel, samen kom je verder.”
Dat is precies de reden dat ik de workshop “Het ripple effect van persoonlijke groei voor je onderneming” organiseer samen met Elma Maaskant, ondernemer en expert in haar vakgebied.

Elma Maaskant – “Als het makkelijker gaat, krijg je meer zelfvertrouwen. Maar als je meer vertrouwt, gaat alles makkelijker…”

Waar mijn kracht zit in blokkades wegnemen, jezelf ‘her’ontdekken en helderheid over jezelf te krijgen is Elma een expert in met vertrouwen en zonder stress ondernemen, positieve mindset, vooruit kijken, loslaten en keuzes maken.

Wij kwamen erachter dat wij het ultieme duo zijn om ondernemers te helpen om tools te geven om weer krachtig te gaan ondernemen. Persoonlijke ontwikkeling en zakelijke ontwikkeling gaan hand in hand samen. Als je een ondernemer bent dan zijn de uitdagingen in je business een reflectie van jouw persoonlijke uitdagingen. Als je een leidinggevende bent dan kom in je de aansturing van de mensen continue je eigen valkuilen tegen.

Tijdens de workshop gaan we uitgebreid hierop in. Uiteindelijk leiden alle uitdagingen, zakelijk en privé, naar persoonlijke groei. Hoe je zakelijk succesvoller kunt worden door privé te groeien, ontdek je tijdens deze workshop!

Ben je nieuwsgierig en wil je MEER 100% JIJ en met MINDER AFLEIDING ondernemen? Klik hier en je bent er bij!

11 Redenen waarom je mee zou doen

✓ Een nog steviger én completere ondernemer worden.

✓ De volgende stap zetten in jouw persoonlijke en business groei.

✓ Ondernemen zonder ballast. Met rust in je hoofd, hart, lijf en vanuit je ziel. Gewoon Voluit.

✓ Durven spelen met de tools die je aangereikt krijgt.

✓ Ontdekken wat er nog meer mogelijk is. In kennis, ondernemerschap, persoonlijke groei, leiderschap, methoden en tools.

✓ In jezelf verdiepen zodat jij je klanten nog veel verder kunt helpen.

✓ Nog betere en completere resultaten boeken met je klanten.

✓ Klanten op alle niveaus verder helpen zonder ongemak, angst, lastige situaties of blokkades.

✓ Je leiderschap als ondernemer verder vormgeven met aandacht voor selfcare en je eigen grenzen waarbij je bij jezelf blijft.

✓ Al je dilemma’s, twijfels én successen op tafel leggen in een veilige setting.

✓ Voluit ondernemen op jouw eigen ritme. Vanuit wie jij bent, wat je kunt en waar je verschrikkelijk goed in bent én op een manier die past bij hoe jij wilt leven, werken en ondernemen.

Gaat je hart nu sneller kloppen en heb jij het gevoel dat jij de komende jaren het verschil wilt maken als ondernemer, in jouw vakgebied?

Praktische details

Deze workshop is méér dan uniek. Omdat wij dat zijn, omdat de vorm waarin we het doen dat is en omdat je tips en tools krijgt waardoor je gegarandeerd met een aantal eyeopeners naar huis gaat.

Datum: vrijdag 18 september 2020
Tijd: start 14.00 – 17.00 uur (inloop 13.30 uur)

Vorm: Live, we werken met een kleine groep zodat er        voldoende aandacht is voor iedereen.

Locatie: de workshop zal plaatsvinden in de Regio  Gelderse Vallei of Regio Noord-Oost Brabant. Exacte locatie laten we je zo snel mogelijk weten.

Prijs: Earlybird ticketprijs € 47,- excl. BTW (Na 31-08-2020 00:00 uur zal een ticket van de workshop € 147,- ex. BTW bedragen.

Voor alle deelnemers: we nemen wel de regels van het RIVM in acht. Bij klachten is annuleren gratis.

lifecoach Sylvia Bochem
Elma Maaskant ondernemer
Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?