Geluk op de werkvloer - Sylvia Bochem
Geluk op de werkvloer

Voor iedereen die meer uit zijn medewerkers wil halen

Voelen jouw medewerkers zich tevreden, fit en blij? Gaan ze elke dag met plezier aan het werk?

Vast niet altijd. Het gaat tenslotte om mensen.

Zou je dit wel graag willen? Dan helpen we je graag! Want uitval op de werkvloer voorkomen is al stap één. En dat is wat wij doen.

Wil je informatie of advies?

photo-of-man-sitting-in-front-of-people-3184299

Voor werkgevers

Een bedrijf is pas vitaal, als het gezonde en gedreven medewerkers heeft. Daarom zijn wij vastberaden en tot op het bot gemotiveerd om te helpen dit te bereiken. Voorkomen en aanpakken van (werk)stress dat is waar het om gaat. Wanneer hier te lang mee gewacht wordt lopen de kosten en de psychische gevolgen in sneltreinvaart op.

Daar mag wat in veranderen!

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit gaat over energie. Weten waar je energie van krijgt zorgt voor helderheid, richting en balans. Weten wie je bent, doen wat bij je past en het maken van bewuste keuzes maakt je krachtig, sprankelend en vitaal.

Maar wat als dat nu niet zo is?

Als er dingen niet stromen of lekker lopen en er energie weglekt. Het werkplezier naar de achtergrond is verdwenen en je last hebt van lichamelijke, geestelijke of vermoeidsheidsklachten? Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal, of misschien zit je er al in.

En ga je met tegenzin naar je werk gaat, ervaar je veel stress en spanning of erger nog een burn-out.

Het kan zijn dat je toe bent aan een volgende stap, maar je er zelf niet uitkomt welke.

Laat je dan begeleiden door ervaren coach.

photo-of-woman-looking-at-man-3183173

Wat kunnen we je bieden?

Een weg naar een positief toekomstbeeld, want het kan!

In al deze en nog veel meer gevallen helpt onze zakelijke coaching je enorm vooruit. We bieden jou en je medewerkers een handleiding voor meer levensenergie, rust en ruimte in je hoofd en dat resulteert in persoonlijke groei. En let op wat er dan gebeurt…je wordt creatiever, flexibeler, liefdevoller, denkt NIET meer in problemen maar in oplossingen en dat werkt natuurlijk positief door op de werkvloer. Dat noemen we werkgeluk!

Onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid helpt om in hele korte tijd te doorzien wat er aan het probleem ten grondslag ligt. Zodoende komen we razendsnel tot de kern en werken we samen met jou op doeltreffende wijze tot de gewenste verandering.

Wat kun je verwachten?

In een coachtraject van 6 – 8 weken ga je aan de slag met je onderbewuste door middel van verschillende leervormen en methoden die in mijn programma een belangrijke rol spelen:

Visualisatie: maak contact met je onderbewuste verlangens.

Systeemopstellingen: systemisch werk is heel bijzonder. Opstellingen geven je snel inzichten en doorbraken die je rationeel niet kunt verklaren. Een systeemopstelling is een bewezen en geprezen methode om antwoorden te krijgen op levensvragen of om afscheid te nemen van vastgeroeste patronen.

Body Mind Release (BMR): de bewezen Body Mind Release methode is gebaseerd op ballast loslaten. Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen. Deze methode zorgt ervoor dat jij bevrijd wordt van deze ballast. Eenvoudig, snel en makkelijk. Loslaten was nog nooit zo makkelijk. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt namelijk voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Naast het loslaten van ballast krijg je een tool om voor je verdere leven mee te nemen. Zodat jij je vermogens weer gebruikt en de resultaten bereikt vanuit je eigen kracht en energie.

De kracht van de coachingssessies is dat er altijd wordt gewerkt met wat er zich aandient waardoor geen enkele sessie hetzelfde is. Het mooie is dat het traject zowel offline als online te volgen is.

Dit coachtraject is breed inzetbaar en blijkt óók uiterst effectief bij klachten als; stress, spanning, vermoeidheid, piekeren, onverwerkt trauma, somberheid en depressie, burn-out, afhankelijkheid etc. Door de snelle duurzame resultaten wordt dit programma ook regelmatig ingezet voor interventies op de werkvloer.

Liever live aan de slag? Boek één van de vitaliteitsworkshops

Hoe werkt het en wat heb je er aan?

Stap voor stap leer je los te laten wat de noodzakelijke verandering tot nu toe in de weg stond. Zo doorbreek je jouw gedachten en patronen en kun je (door)groeien.  Op deze manier werk je er aan dat je jezelf door en door leert kennen en je oude valkuilen achter je laat. Je vindt jezelf opnieuw uit en zult je goed voelen in je werk en werkomgeving.

Stel je open voor deze bijzondere coaching werkwijze, dan leiden de sessies tot een voor jou ongekende ommekeer.

Zakelijke Coaching, een investering die resulteert in:

✓ meer zelfvertrouwen

✓ meer energie

✓ daadkracht

✓ beter functioneren

✓ soepele samenwerking

✓ plezier in je werkende leven

Het bedrijf zal profiteren van de positieve veranderingen. Minder uitval, betere samenwerking, heldere communicatie en uiteraard betere resultaten. Zakelijke coaching is een investering die zichzelf terugverdient. Met het bedrijf zal een tussentijds of afrondend gesprek plaatsvinden. KLIK HIER om te zien welke vergoedingsmogelijkheden er zijn voor coaching.

Benieuwd wat wij voor jou of jouw medewerkers kunnen betekenen?

Wat klanten zeggen...

“Ik pieker minder, slaap beter, voel me behoorlijk relaxt (ondanks COVID-19) en een stuk vrijer en blijer dan voorheen.”

Sylvia heeft mijn nieuwsgierigheid geprikkeld om op zoek te gaan naar mijn andere ik. Dat klinkt zweverig, maar dat is het niet. Er was voor mij geen specifieke aanleiding om het BMR traject te starten, maar wat heeft het mij veel opgeleverd! Door heel concreet een aantal onbewuste gevoelens, gedachte en overtuigingen los te laten en daar iets anders voor terug te plaatsen voel ik me anders. Ik pieker minder, slaap beter, voel me behoorlijk relaxt (ondanks COVID-19) en een stuk vrijer en blijer dan voorheen. Onbewust had ik meer ballast dan ikzelf vermoedde.

De neiging om met mijn hoofd alles te verklaren laat ik langzaam los. Wat een rust geeft dat! Sylvia, dank voor jouw oprechte interesse, enthousiasme en professionele begeleiding. Dankbaar dat ik de BMR methode heb leren kennen, zodat ik het zelf kan blijven toepassen. Ga ik zeker doen!

Lieke Hilhorst – HR manager Leertouwer

Lieke Hilhorst

ER ZIJN MEER VITALITEITSOPLOSSINGEN

Wie

Ik ben Sylvia Bochem. Levensenergie wil graag stromen. Als het bij jou of je personeel danwel in de samenwerking anders voelt, vraagt het om verheldering. Soms met woorden (lifecoaching, Body Mind Release), soms zonder woorden (systeemopstellingen).

Ik help jou graag om je weer energiek te voelen.

…EEN UNIEKE SAMENWERKING

tussen Sylvia Bochem en een team van professionele coaches in HEEL Nederland die jou en jouw medewerkers graag helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Groeien doe je namelijk niet alleen.

Wil jij je jouw personeel weer laten bruisen van energie of zoek je naar een gerichte oplossing omtrent verzuimpreventie? Ontdek onze unieke aanpak passend bij jouw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op.

Direct hulp nodig?

Coachen op afstand is geen probleem.
Bel 06-28959180

Sylvia Bochem
Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?