Transformatie school - Sylvia Bochem
Transformatie school

hét traject voor persoonlijke groei

Ben je klaar voor meer focus en helderheid?

De kans is groot dat wanneer je op deze site terecht bent gekomen, je op zoek bent naar meer helderheid. Helderheid over jezelf. Helderheid over hoe jij gehoor kunt gaan geven aan dat wat je waarschijnlijk van binnen al een tijdje voelt. Dat het de hoogste tijd is om je eigen pad te gaan bewandelen. Daar richting aan te geven. Keuzes aan te verbinden en voor sommigen, een business van te maken.

Binnen de Transformatie School hebben we hiervoor speciaal een traject ontwikkeld en helpen je graag op weg!

TRANSFORMATIETRAJECT

vitaliteitsprogramma

Jezelf opnieuw uitvinden
transformeren

Transformeren, gaat over het kennen van jezelf en daarnaar handelen.
Naar buiten komen, nog professioneler, je plek innemen, dé expert zijn, helemaal vanuit jouw unieke identiteit.
Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften en waar je je bevindt op je pad. Bij elke stap kom je dichter bij je zelf en ervaar je dat je lichter gaat leven.

Trek de stoute schoenen aan en geef je op voor één van de trajecten. Ga het avontuur met jezelf aan en start met leven en werken vanuit je kern. Je hebt de keuze uit de volgende trajecten:

Van kennismaken tot verdieping
trajecten

Jezelf ont-moeten: ééndaagse kennismaking met jouw basis, je familiesysteem. Ontdek tijdens deze live dag met als thema Je eigen plek innemen, hoe het is om op je eigen plek te staan. Jouw familiesysteem heeft antwoorden.


Jezelf ont-haasten: 3-daagse reset retraite om een nieuwe bestemming te bepalen en nieuwe wegen in te slaan op een hele fijne locatie in de natuur.


Jezelf ont-wikkelen: Acht weken samen de verdieping in. Je leert jouw ballast stap voor stap gericht los te laten en jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.


De Transformatie School is uniek en onafhankelijk in haar aanpak. Er wordt gewerkt in kleine gemeleerde groepen. Het leren van én met elkaar is heel functioneel gebleken. Je kunt ontspannen jezelf zijn om vooruitgang te boeken op jouw manier. Veilig, met humor en respect.

Heb je vragen over één van deze trajecten? Mail gerust.

close-up-photo-of-woman-3142445

Jezelf ont-moeten in één dag
Thema: Je eigen plek innemen

Tijdens deze live dag ga je niet alleen kijken naar de blokkades die jij via familiebanden hebt meegekregen. Nee, je gaat leren om jouw systeem van herkomst voor jou te laten werken! Dat begint met het innemen van je eigen plek. Dit is een nieuwe innovatieve werkwijze waarmee jij op een krachtige manier jouw weg weer vrij maakt.

Jezelf ont-haasten in drie dagen

Tijdens deze 3 daagse reset retraite draait het om ont-haasten. Van overleven naar leven, zo deblokkeer jij de stroming van je levenslust. We gaan aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Werken vanuit ontspanning. Verbinding. Richting. Antwoorden vinden. Inzichten. Mogelijkheden om tot de kern te komen. Nieuwe focus. Voor jezelf. Voor je werk.

two-women-sitting-on-white-bench-1549280
woman-in-white-blazer-holding-tablet-computer-789822

Jezelf ont-wikkelen in tien weken
verdiepingstraject

Geluk is een vaardigheid. Flow en succes kun je leren. En omdat je het belangrijkste niet op school leert, gaan wij je helpen. Heb je het gevoel dat er veel meer in je leven zit dan je er nu uit haalt? Wacht dan niet langer en kies vandaag voor jouw doorbraak. Als jij niet voor jezelf kiest, wie doet het dan voor je? De reis naar jezelf begint op dag één. Je droom is dichterbij dan je denkt.
De vraag is: ‘Ga je ervoor?’

Waarom dit wél voor jou werkt

De Transformatie School is anders dan coaching en zelfhulpboeken.
Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. En uit een zelfhulpboek leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. De sleutel is doen en ervaren.

Tijdens  alle trajecten staat jouw groeiproces centraal.  De Transformatie School is voor jou en gaat ook helemaal over jou. Over wat je bezig houdt. De plek om jezelf te ont-moeten, te ont-haasten en te ont-wikkelen. Laat je aanscherpen. Laat je meevoeren. Met gelijkgestemden. Daag jezelf uit. Leer. Twijfel. Groei. Geniet. Luister. Herken. Kies. Durf. Doe.

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en stel al je vragen.

HET RESULTAAT

Onze klanten zijn moedig: ze durven naar zichzelf te kijken, ongeacht wat ze tegenkomen. Dat levert ze veel op. In hun werk, thuis én voor zichzelf. Ze leren open en eerlijk naar zichzelf te kijken.

Kleur jouw wereld mooier met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt. En zo…

Voel je je zelfverzekerd, mooi en energiek

Heb je vertrouwen in jezelf

Zet je jezelf weer op 1

Ontdek je wat jouw passie en talenten zijn

Creëer je een positieve mindset en trek je de juiste mensen aan

Maak je krachtige keuzes op basis van hoofd en hart

Zie je jezelf graag

Sta je positiever in het leven

Voor wie

Zie jij eruit als jezelf?
Voel je je thuis in je leven?
Leef je volgens je eigen design?

Vrouwen en mannen, CEO’s en ambtenaren,
fashionista’s en fashionfoben,
fulltime moeders en beginnende ondernemers – voor iedereen die zijn persoonlijke en business contouren wil aanscherpen, doelbewust tussen veranderingen door wil laveren of zijn magie wil terugwinnen, is dit een oproep tot een geïnspireerd en authentiek leven.

Heb je hier hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Sylvia Bochem
Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?