Transformatie school - Sylvia Bochem
Coaching for life

hét traject voor persoonlijke en business groei

Ben je klaar voor meer rust, focus en helderheid?

De kans is groot dat wanneer je op deze site terecht bent gekomen, je op zoek bent naar meer helderheid. Helderheid over jezelf. Helderheid over hoe jij gehoor kunt gaan geven aan dat wat je waarschijnlijk van binnen al een tijdje voelt. Dat het de hoogste tijd is om je eigen pad te gaan bewandelen. Daar richting aan te geven. Keuzes aan te verbinden en voor sommigen, een business van te maken.

Binnen de Transformatie School hebben we hiervoor speciaal een traject ontwikkeld en helpen je graag op weg!

TRANSFORMATIETRAJECT

vitaliteitsprogramma

Jezelf opnieuw uitvinden

Transformeren, gaat over het kennen van jezelf en daarnaar handelen.
Naar buiten komen, nog professioneler, je plek innemen, dé expert zijn, helemaal vanuit jouw unieke identiteit. Zo creëer jij stapje voor stapje je eigen transformatie. 
Hoe zich dat voor jou manifesteert is afhankelijk van je eigen behoeften en waar je je bevindt op je pad. Bij elke stap kom je dichter bij je zelf en ervaar je dat je lichter gaat leven.

Trek de stoute schoenen aan en meld je aan voor het transformatietraject. Ga het avontuur met jezelf aan en start met leven en werken vanuit je kern.

Het Transformatietraject

Het 8-weekse online transformatietraject is een compleet coachtraject waarmee jij zowel je mindset als je leven gaat vormgeven zoals jij dat wilt. Je gaat praktisch aan de slag met online lessen, 1 op 1 coach calls en de daarbij bijbehorende werkbladen. Je leert jouw ballast stap voor stap los te laten en jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

De Transformatie School is uniek en onafhankelijk in haar aanpak. Er wordt gewerkt in kleine gemêleerde online groepen. Het leren van én met elkaar is heel functioneel gebleken. Je kunt ontspannen jezelf zijn om vooruitgang te boeken op jouw manier. Veilig, met humor en respect.

Heb je vragen over het transformatietraject? Mail gerust.

close-up-photo-of-woman-3142445

Verdieping in acht weken

Geluk is een vaardigheid. Flow en succes kun je leren. En omdat je het belangrijkste niet op school leert, ga ik je helpen. Heb je het gevoel dat er veel meer in je leven zit dan je er nu uit haalt? Wacht dan niet langer en kies vandaag voor jouw doorbraak. Als jij niet voor jezelf kiest, wie doet het dan voor je? De reis naar jezelf begint vandaag. Je droom is dichterbij dan je denkt.
De vraag is alleen: ‘Ga je ervoor?’

Tijdens deze acht weken leer jij zelfstandig en gericht de oorzakelijke ballast van veel voorkomende levensklachten los te laten en je positieve gevoelens terug te halen. Dit is een innovatieve werkwijze waarmee jij op een krachtige manier jouw weg weer vrij maakt. Waardoor je direct meer ontspanning zult ervaren en meer energie krijgt. Je komt beter in je vel te zitten, het zelfherstellend vermogen verbeterd en de mentale balans herstelt.

Ga mee op reis naar jezelf. Word je bewust van onbewuste patronen. Leer blokkades te doorbreken. Breng jezelf naar “the next level”. 

two-women-sitting-on-white-bench-1549280
woman-in-white-blazer-holding-tablet-computer-789822

Herken je jezelf hierin?

  • Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt

  • Je zou wel wat minder willen piekeren en meer zelfvertrouwen willen

  • Je droomt van iets nieuws maar je hebt geen idee waar te beginnen

  • Je start ergens mee maar haakt vaak al snel weer af

  • Je zou graag een stuk positiever in het leven willen staan

  • Je zou meer contact willen met je gevoel & intuïtie

  • Je gaat als een speer, maar je hebt geen idee of dat (nog) wel de juiste kant op is. Je vind dat het tijd is om eens opnieuw te kijken naar wat jou het gelukkigst maakt.

Waarom dit wél voor jou werkt

De Transformatie School is anders dan coaching en zelfhulpboeken.
Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. En uit een zelfhulpboek leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. De sleutel is doen en ervaren.

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en stel al je vragen.

HET RESULTAAT

Onze klanten zijn moedig: ze durven naar zichzelf te kijken, ongeacht wat ze tegenkomen. Dat levert ze veel op. In hun werk, thuis én voor zichzelf. Ze leren open en eerlijk naar zichzelf te kijken.

Kleur jouw wereld mooier met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt. En zo…

Voel je je zelfverzekerd, mooi en energiek

Heb je vertrouwen in jezelf

Zet je jezelf weer op 1

Ontdek je wat jouw passie en talenten zijn

Creëer je een positieve mindset en trek je de juiste mensen aan

Maak je krachtige keuzes op basis van hoofd en hart

Zie je jezelf graag

Sta je positiever in het leven

Voor wie

Zie jij eruit als jezelf?
Voel je je thuis in je leven?
Leef je volgens je eigen design?

Vrouwen en mannen, CEO’s en ambtenaren,
fashionista’s en fashionfoben,
fulltime moeders en beginnende ondernemers – voor iedereen die zijn persoonlijke en business contouren wil aanscherpen, doelbewust tussen veranderingen door wil laveren of zijn magie wil terugwinnen, is dit een oproep tot een geïnspireerd en authentiek leven.

Heb je hier hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Sylvia Bochem
Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?