Testimonials

Wat klanten mij schrijven

Natasja

Body Mind Release is een verbluffend eenvoudige methode die ‘al kloppend’ enorm veel in beweging zet en direct opruimt. De combinatie van BMR, Systemisch Werk en de manier waarop Sylvia die inzet is magisch.

Sylvia heb ik ontmoet tijdens de workshop Je eigen plek innemen (Systemisch werk). De eenvoud waarmee zij onderliggende systemen bloot legde en mij en de andere aanwezigen feilloos liet voelen wat het systeem te vertellen had heeft me meteen enthousiast gemaakt. Ik voelde meteen; door en met Sylvia kan ik groeien en ont-wikkelen.

BMR is een verbluffend eenvoudige methode die ‘al kloppend’ enorm veel in beweging zet en direct opruimt. De combinatie van BMR, Systemisch Werk en de manier waarop Sylvia die inzet is magisch. Resultaat gegarandeerd!

Sylvia, je sprankelt. Je straalt energie, rust en vertrouwen. Jij hebt mij geïnspireerd! Dankjewel!

Natasja Koopman – Zzp’er

Anita van der Pol

Het heeft me richting en energie gegeven in de zoektocht naar een nieuwe baan en houvast om ook in het dagelijks leven toe te passen.

Dankzij Sylvia zit ik niet meer vast in het negatieve denken in mijn hoofd maar ben ik losgekomen door weer te handelen vanuit mijn gevoel! Ze heeft me mooie en soms confronterende inzichten gegeven die me een boost gaven waarmee ik echt weer verder ben gekomen. Het heeft me richting en energie gegeven in de zoektocht naar een nieuwe baan en houvast om ook in het dagelijks leven toe te passen. Door het Body Mind Release traject heb ik leren loslaten en terugplaatsen van het positieve, waardoor letterlijk mijn kaken die verkrampt waren weer ontspannen zijn want ik kan weer echt lachen en energie stroomt weer!

Anita van der Pol – Zorgmedewerker

Karin Wong A-Tsoi

Deze methode kan ik in de toekomst, als er mogelijk weer wat ballast opgeruimd moet worden, nu ook zelf toepassen.

Sylvia heeft mij onlangs begeleid in een individueel Body Mind Release traject. Mijn hoofd wilde de methode aanvankelijk begrijpen en wilde weten hoe het werkt, maar Sylvia heeft me overtuigd dit los te laten en het gewoon met vertrouwen te gaan doen. De methode is heel simpel maar heeft voor mij veel effect gehad. Gaandeweg kwamen er mooie ervaringen en kansen op mijn pad, kon ik beter grenzen stellen en meer ontspannen. Ik voel me vitaler en zelfverzekerder. En deze methode kan ik in de toekomst, als er mogelijk weer wat ballast opgeruimd moet worden, nu ook zelf toepassen. Een kado voor het leven! Ik raad het iedereen aan!
Heel veel dank Sylvia voor je enthousiasme, deskundigheid en vertrouwen!
Liefs Karin

Karin Wong a-Tsoi – Manager Productgroep

testimonial Joliene Lugtigheid

Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien en mijn pad voor me werd steeds duidelijker.

Ik meldde mij bij Sylvia omdat ik niet meer wist welke richting ik op wilde met mijn werk en met mijzelf. Sylvia zag direct meerdere mogelijkheden. Ik meldde me aan voor het Body Mind Release traject. De kracht van deze coaching is dat de antwoorden steeds uit je eigen onderbewuste komen. En die antwoorden waren soms heel verrassend! De sessies bij Sylvia heb ik ervaren als intens en inspirerend. Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien en mijn pad voor me werd steeds duidelijker. Met haar energieke persoonlijkheid en enthousiasme weet Sylvia, samen met jou, het beste uit jezelf te halen!

Joliene Lugtigheid – Freelance tekstschrijver

testimonial Claudia van de Heg

Mijn rug ging met sprongen vooruit, boven verwachting eigenlijk.. Toeval of werkt er meer dan alleen de reguliere gezondheidszorg?

Een terugkerend probleem met mijn rug kwam op mijn pad en ik schoot bijna in de paniek dat ik eventueel weer een hernia/operatie en lang herstel tegemoet zou zien. Met dat ‘trauma’ moest ik ook wat doen, aldus de fysio. Sylvia kende ik al en toevallig kwamen we in contact in deze periode, dus ik vertelde haar wat mijn plannen waren. Wellicht dat EMDR wat voor me zou zijn? Toen vertelde Sylvia over Body Mind Release, past in het straatje, maar is veel meer! Zelf ben ik vrij nuchter, maar ik wilde me open stellen voor iets buiten mijn comfort zone. Laat ik mezelf zo’n traject eens cadeau doen! Het was altijd een feestje weer naar Sylvia te mogen voor de volgende afspraak. Mijn rug ging met sprongen vooruit, boven verwachting eigenlijk.. Toeval of werkt er meer dan alleen de reguliere gezondheidszorg? Verder kreeg ik tijdens het traject mooie ervaringen en inzichten in persoonlijke kring die ik niet had verwacht, maar waar ik heel dankbaar voor ben. Als je je “huiswerk” gewoon dagelijks doet tijdens het traject en je je er voor open stelt, gebeuren er mooie dingen die je echt verder brengen. Soms moet je dingen niet willen verklaren, maar gewoon laten gebeuren. Mijn winst na dit traject is, dat ik niet meer bang ben voor een heftige terugval met mijn rug en mocht ik wel wat last krijgen, weet ik wat ik moet doen. Ook voel ik me over het algemeen zelfverzekerder en kan ik echt luisteren naar mijn lichaam… het vertelt je heel veel! Voor welk probleem je ook komt, het helpt je vooruit in 7 weken!

Claudia van de Heg – Teamleider