Personal Coaching - Sylvia Bochem
VAN HUIDIGE SITUATIE NAAR GEWENSTE SITUATIE

Personal Coaching Service

✓ Verzuim voorkomen

✓ Grip op werkgeluk

✓ Werken aan persoonlijke effectiviteit

✓ Verbeteren van vitaliteit en veerkracht

✓ Goed werkgeverschap

Vitaliteit en gezondheid staan bij ons voorop. Laat het coachen en begeleiden aan ons over. We geven je er vitaliteit, energie en groei voor terug. Met ons team ontzorgen wij bedrijven, ondernemers en professionals in heel Nederland op het gebied van verzuimpreventie. In alles wat wij doen staat beweging, vitaliteit en een gezonde lifestyle voorop.

Wil jij je niet bezighouden met verzuimpreventie en zoek je naar een gerichte oplossing? Ontdek onze unieke aanpak passend bij jouw bedrijf.

PERSONAL COACHING

photo-of-people-holding-each-other-s-hands-3184422

Personal Coaching Service

Met de Personal Coaching Service hebben medewerkers altijd en overal de beschikking over een professionele coach. Ze kunnen op eigen initiatief gebruikmaken van personal coaching. Het doel van het werken met een personal coach is om je potentieel maximaal te benutten. Is er een bepaald gebied in je leven, persoonlijk of professioneel, wat je graag zou willen veranderen? Een personal coach kan je helpen deze doelen te behalen.

Een belangrijke succesfactor van de Personal Coaching Service is dat mensen met allerlei vragen terecht kunnen, zowel op werk- als privé gebied. Een medewerker krijgt zo altijd maatwerk coaching die hij of zij nodig heeft om zijn of haar persoonlijke uitdagingen effectief aan te pakken en op te lossen.

De Personal Coach Service is onafhankelijk en werkt strikt vertrouwelijk. Alle gesprekken die we voeren en informatie die je met ons deelt, blijft tussen ons. Contact opnemen kan dus anoniem. We vragen wel naar de naam van de werkgever, om te checken of iemand recht heeft op de service. Als werkgever ontvang je uitsluitend anonieme, statistische informatie over het gebruik van de Personal Coaching Service.

Werkgevers die de Personal Coaching Service inzetten zijn zowel grote als kleine organisaties in uiteenlopende branches. De Personal Coaching Service is een waardevolle service voor werkgevers die geloven in de kracht van hun mensen. Die gezondheid en vitaliteit van medewerkers op nummer één zetten.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

photo-of-people-leaning-on-wooden-table-3182754
samen sterk

Vitaliteit vergoedingen

Er zijn een tal van mogelijkheden te noemen om de vitaliteit in jouw organisatie te stimuleren. Zo kun je ook een coaching of een workshop/opleiding aanbieden. Ook dit soort vergoedingen dragen bij aan vitale en gezonde werknemers. En uiteindelijk aan betere duurzame inzetbaarheid.

Vraag bij jouw accountant naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Wat kunnen onze Personal Coaches bieden?

Onze Personal Coaches hebben hun eigen expertise. Zij weten door ervaring hoe ze je het beste kunnen helpen. Hoe? Omdat ze door vallen en opstaan al heel veel bereikt hebben in hun eigen leven. Onze personal coaches hebben de opleiding, kennis én vaardigheden om je te helpen krachtige keuzes te maken, leiderschap te tonen in wie je bent en wat je doet. Te leven en werken op jouw manier en op jouw voorwaarden, productiever en uiteindelijk met meer vervulling. Ze hebben al succes geboekt en kunnen je helpen je doelen te bereiken.

Heb je vragen over onze coaching? Mail gerust.

Onze klanten zijn moedig: ze durven naar zichzelf te kijken, ongeacht wat ze tegenkomen. Dat levert ze veel op. In hun werk, thuis én voor zichzelf.

ONZE KRACHTEN GEBUNDELD

Uniek concept met persoonlijke begeleiding

Personal Trainingen afgestemd op elk niveau

Telefonisch LifeManagement advies (werk, financiën, gezondheid, gezinsleven)

Onafhankelijk, laagdrempelig en strikt vertrouwelijk

Werkt effectief, resultaatgericht en met vakkennis

Meer dan 30 jaar ervaring

Over ons

Eén team, samen meer dan 30 jaar ervaring en specialist op het gebied van persoonlijke groei en vitaliteit. Laat het coachen en begeleiden aan ons over. We geven je er vitaliteit, energie en groei voor terug. Met ons team ontzorgen wij bedrijven, ondernemers en professionals in heel Nederland op het gebied van verzuimpreventie. Speciaal voor bedrijven bieden wij een programma gericht op preventie coaching. In alles wat wij doen staat beweging, vitaliteit en een gezonde lifestyle voorop.

Heb je hier hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Kantoor

Mijllerweg 24
6741 JV Lunteren

Telefoon 06 – 28 95 91 80
E-mail hallo@sylviabochem.nl

Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?