Personal Coaching Service - Sylvia Bochem
Geluk op de werkvloer

Personal Coaching Service

Voelen jouw medewerkers zich fit, blij & krachtig? Komen ze elke dag met plezier naar hun werk?

Waarschijnlijk niet. Het gaat namelijk om mensen.

Zou je dit wel graag willen? Dan helpen we je graag! Want uitval op de werkvloer voorkomen en aanpakken is al stap 1.

En dat doen wij met de Personal Coaching Service. 

Wat je vraag ook is, wij hebben hiervoor professionele coaches en helpen je graag op weg.

Wil je informatie of advies?

photo-of-man-sitting-in-front-of-people-3184299

Voor werkgevers

We leven in een tijd, waarin je als werkgever steeds meer zelf moet regelen. Ook het ziekteverzuim. Over de effecten welke stress bij een medewerker of collega hebben op de productiviteit, werkdruk en -sfeer hoeven we je vast niets te vertellen. Daarnaast word je als organisatie, ongeacht of de oorzaak in de werk- of privésfeer ligt, met de nodige organisatorische en financiële gevolgen geconfronteerd als er niet op tijd actie wordt ondernomen.

Medewerkers niet verplichten, maar adviseren en op een slimme en gemakkelijke manier ondersteunen door coaching van de zaak met belastingvoordeel aan te bieden. Dat geeft niet alleen het energielevel van medewerkers een boost, maar ook de interne prestaties van de organisatie!

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit gaat over energie. Weten waar je energie van krijgt zorgt voor helderheid, richting en balans. Weten wie je bent, doen wat bij je past en het maken van bewuste keuzes maakt je krachtig, sprankelend en vitaal.

De praktijk laat telkens zien dat preventieve bedrijfsgezondheidszorg positieve effecten heeft. Niet alleen op verzuim, maar ook in het versterken van de vitaliteit van je werknemers. Wij maken vitaliteit leuk, makkelijk en persoonlijk. Door Personal Coaching met onze focus op: Body, Mind & Soul. Zo zorgen wij voor duurzame verbeteringen in vitaliteit.

photo-of-woman-looking-at-man-3183173
een op een coaching

Nieuwe inzichten en energie

Ons programma voor Vitaliteit op het werk geeft deelnemers inzicht in zaken die hun energie geven of juist energie kosten. Hoe zorg je voor een goede energiebalans? Waar haal jij de motivatie vandaan en kun je de energie en motivatie ook benutten in je werk? En hoe staat het met jouw veerkracht?

Dit soort vragen komen aan bod en geven medewerkers nieuwe energie en waardevolle inzichten om verder in beweging te komen. Zó nemen deelnemers de regie in hun leven en vergroten ze het plezier in hun werk. Altijd vanuit hun diepste drijfveren en intrinsieke motivatie. Dat zorgt voor veerkracht om mee te bewegen in de werkomgeving.

Liever live aan de slag? Boek één van onze vitaliteitsworkshops

ONZE VITALITEITSOPLOSSINGEN

Zo werkt onze coaching

De oplossing zit hem in terug gaan naar de basis. We brengen eerst je ballast in kaart. Jouw ballast bepaalt namelijk hoe jij je voelt, denkt en handelt. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Je leert hoe je deze ballast los kunt laten en hoe je het positieve weer terug kunt halen.

Benieuwd wat wij voor jouw medewerkers kunnen betekenen?

HET RESULTAAT

Onze klanten zijn moedig: ze durven naar zichzelf te kijken, ongeacht wat ze tegenkomen. Dat levert ze veel op. In hun werk, thuis én voor zichzelf.

Kleur jouw wereld mooier met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt. En zo…

Voel je je zelfverzekerd, mooi en energiek

Heb je vertrouwen in jezelf

Heb je nieuwe focus en helderheid

Zet je jezelf weer op 1

Ontdek je wat jouw passie en talenten zijn

Creëer je een positieve mindset en trek je de juiste mensen aan

Maak je krachtige keuzes op basis van hoofd en hart

Zie je jezelf graag

Sta je positiever in het leven

Over ons

Eén team, samen meer dan 30 jaar ervaring en specialist op het gebied van persoonlijke groei en vitaliteit. Laat het coachen en begeleiden aan ons over. We geven je er vitaliteit, energie en groei voor terug. Met ons team ontzorgen wij bedrijven, ondernemers en professionals in heel Nederland op het gebied van verzuimpreventie. In alles wat wij doen staat beweging, vitaliteit en een gezonde lifestyle voorop.

Wil jij je niet bezighouden met verzuimpreventie en zoek je naar een gerichte oplossing? Ontdek onze unieke aanpak passend bij jouw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op.

Kantoor

Mijllerweg 24
6741 JV Lunteren

Telefoon 06 – 28 95 91 80
E-mail hallo@sylviabochem.nl

Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?