Sylvia Bochem | Lifecoach | Body Mind Release-therapie | systeemtherapie

Ik ben Sylvia | Lifecoach | Body Mind Release therapeut | Interventiespecialist.

Als je mij als klein meisje had gevraagd; ‘Wat wil je later worden?’, dan had ik je daar geen duidelijk antwoord op kunnen geven. Dat werd pas veel later duidelijk toen ik de opleiding mode en kleding volgde. Toen wist ik dat ik styliste wilde worden. Hoe ik daar vorm aan wilde geven was nog niet duidelijk, maar dat hield me niet tegen.

De magie zit in: ‘zichtbaar jezelf zijn’ Dat is waar ik mijn klanten mee help.

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik nieuwsgierig geweest naar wat mensen drijft en wat hun passie en verhaal is.

Wat maakt de ander werkelijk gelukkig, succesvol en tevreden over zichzelf?

Ik merkte dat ik zelf maar ook mijn vriendinnen, aan het zoeken waren naar waar we goed in zijn. We ‘her’ontdekten onszelf. Al snel ontdekte ik dat ik anderen verder hielp door hen bepaalde vragen te stellen. Maar óók dat zij daardoor bewuster nadachten over zichzelf en verder kwamen in de keuzes die ze maakten. Ik vond het leuk om hen verder te kunnen helpen. Hier kreeg ík energie van!

Op een gegeven moment had ik het idee om een concept te ontwikkelen om mensen te helpen die op zoek zijn naar hun eigen ik. Of anders gezegd hun personal brand. Ik ben me daar verder in gaan verdiepen en ben gestart met het geven van kleding-, kleur- en stijladvies.

Dat ik honderden vrouwen zou helpen met stylingvragen had ik nooit gedacht. Dat ik binnen no-time in de Libelle zou staan en workshops zou geven op de Margriet Winter Fair al helemaal niet.

Eén ding heb ik de afgelopen jaren wel geleerd. Als je iets écht graag wilt en je kiest er voor om er voor te gaan, dan kan alles!

Groeien is…het leven én jezelf leren kennen en ontwikkelen.

Inmiddels is mijn aanbod door mijn eigen groei in een andere vorm gegoten. Ik heb mezelf verder ontwikkelt en mezelf en de wereld goed leren kennen. Wat ik ontdekte is dat je zelf álles al in huis hebt. En met alles bedoel ik je innerlijke kracht, kwaliteiten en kernwaarden. Alleen zie je dat vaak niet door je eigen belemmeringen, overtuigingen en levenspatronen die je tegenhouden.

Daarom werk ik met een unieke methode waarmee ik je kan helpen met het verhelderen van wat jou jóu maakt, en los te laten wat je niet meer dient. Een transformatie naar jouw nieuwe ik. Iedereen heeft recht op een nieuwe start. Jij ook! Want…it all starts with YOU!

Zin om met mij aan het werk te gaan?

Twijfel dan niet en ontdek waar jij over 8 weken kunt staan! Maak hier vrijblijvend een afspraak.

PS. Wil je graag meer weten over de opleidingen die ik gevolgd heb? Neem dan een kijkje op mijn Linkedin profiel.