Je eigen plek innemen - Sylvia Bochem
Live dag THEMA: Je eigen plek innemen

voor persoonlijke en business groei

Leef jij het leven dat je het allerliefste wil leven?
Verlangen ontstaat wanneer je merkt dat het vandaag niet gaat zoals je had gewild. Maar hoe had je het wel gewild?

Je weet ongetwijfeld hoe belangrijk het is om je plek in te nemen. In je werk, thuis én voor jezelf.

Maar hoe doe je dat eigenlijk?
Dat wil zeggen: hoe neem jij de regie over je eigen leven?
En waarom is het zo moeilijk om de hoofdpersoon te zijn in je eigen verhaal?
Waarin onderscheid jij je nou precies? En wie ben je en wat straal je uit?

Heb jij ook dit soort vragen?
Houden die vragen je tegen?
Zorgen ze dat je minder van jezelf laat zien dan je zou willen?

Geen paniek, niets aan de hand. Je bent niet de enige.

LIVE DAG JE EIGEN PLEK INNEMEN

Voel je vrij in wie je bent

Je eigen plek innemen

Daarom organiseer ik regelmatig live dagen Je eigen plek innemen.
Tijdens deze live dag ga ik dieper in op wat het betekent om je eigen plek in te nemen.

Wat maakt dat het zo lastig is? Waarom gaan mensen vaak op een “andere” plek staan. En wat heeft dit voor gevolgen. De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en met de ander. Verbinding geeft kracht, waarmee je waardevolle doelen kunt bereiken. In je bedrijf, thuis én voor jezelf.

Ontdek tijdens deze live dag dat jouw familiesysteem antwoorden heeft. Ervaar hoe jij daar deel van uitmaakt en hoe het doorwerkt in jouw leven.

Als je leert om op de juiste plek te staan in jouw familiesysteem; vind je rust en laat je los wat van de ander is en zie je onder ogen wat van jou is. Hiermee stel je grenzen, blijf je in verbinding en neem je verantwoordelijkheid voor jouw leven.

Doe mee aan de live dag

Wat kun je verwachten?
Ontdek welke patronen jou belemmeren. Waar sta je, wat valt op, welke ‘petten’ draag je en hoe werken deze door, hoe vind je balans en blijf je toch dicht bij jezelf.
Naast basiskennis over het familiesysteem ga je zelf aan de slag met praktische (systemische) oefeningen. Je krijgt tips en tools en gaat gegarandeerd met een aantal eyeopeners naar huis.

Praktisch
09:30 uur: inloop
10:00 uur: start live dag
16:00 uur: einde live dag

Omdat ik veel persoonlijke aandacht wil geven is het aantal beschikbare plekken beperkt. Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.
Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol!

adult-balloon-beautiful-1236678

Hoe zou het voor jou zijn als je in één klap helder krijgt hoe je stevig op jouw plek kunt staan, zonder bazig te zijn?

Waar & wanneer?

De live dag is op inschrijving en vindt plaats in de omgeving Lunteren.

Er is plek voor maximaal 10 deelnemers.
De eerst volgende workshop staat gepland voor het najaar 2020. Mail voor de exacte datum.

Wil je liever met dit thema 1 op 1 aan de slag? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Ik wil mijn eigen plek innemen

Angela

Sylvia veel dank voor jouw fijne manier van begeleiden tijdens deze bijzondere groep sessie. Jij stelt je kwetsbaar op, zodat de groep zich ook openstelt voor de persoonlijke belevingen. Waardoor er een fijne synergie ontstaat en een ieder zich vrij voelt om alles te laten zijn zoals het zich voordoet. Ik heb ook vele mooie inzichten mogen ontvangen waar ik heel blij en dankbaar voor ben. Mijn eigen plek kwam duidelijk voelbaar naar voren, dit gaf mij meteen een vertrouwd gevoel en ook viel er veel zwaarte van m’n schouders af. Het is goed zoals het is. Ook de familie opstelling was bijzonder en verrijkend!
Waardevol dat een ieder een opstelling kon meemaken, omdat de groep niet groot is. De eenvoudige oefeningen die je ons aanreikte heeft meteen een grote impact voor mooie persoonlijke inzichten.
Met jouw waardevolle kennis, ervaring en enthousiasme vanuit jouw hart raad ik iedereen zo’n mooie verrijkende ervaring aan!

Angela Besseling 
Kleur & Stijl

Testimonials

PHOTO-2019-11-07-14-26-12

Wat was het een bijzondere ervaring om deel te nemen aan de workshop Je eigen plek innemen! Familiesystemen en opstellingen waren onderwerpen waar ik niet mee bekend was. Ik viel van de ene verbazing in de andere en werd enorm geconfronteerd met mijn eigen valkuilen. Niet dat deze valkuilen bij mij niet bekend waren maar door middel van de opstellingen krijg je je valkuilen enorm in je face gedrukt waardoor je wel aan de slag moet ermee. Op het moment van confrontatie best wel even heftig maar wat een bevrijding naderhand doordat ik meer inzicht heb gekregen en besef hoe belangrijk het is om in balans te zijn met je verstand en met je hart. Dit meer in balans zijn heeft direct een positieve werking op je privéleven maar ook op zakelijk vlak. De workshop is een absolute aanrader voor een ieder die worstelt met persoonlijke dilemma’s, direct inzicht wil hebben en met zichzelf aan de slag wil!

Petruschka Rutten
Compensa

Voor wie

Zie jij eruit als jezelf?
Voel je je thuis in je leven?
Leef je volgens je eigen design?

Vrouwen en mannen, CEO’s en ambtenaren,
fashionista’s en fashionfoben,
fulltime moeders en beginnende ondernemers – voor iedereen die zijn persoonlijke en business contouren wil aanscherpen, doelbewust tussen veranderingen door wil laveren of zijn magie wil terugwinnen, is dit een oproep tot een geïnspireerd en authentiek leven.

Sylvia Bochem
Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?