Geluk en vitaliteit op de werkvloer | coaching van medewerkers | Sylvia Bochem
Van werkdruk naar werkgeluk

Voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen

Voel jij je tevreden, fit en blij? Ga je elke dag met plezier aan het werk?

Vast niet altijd. 

Zou je dit wel graag willen? Dan helpen we je graag! Want uitval voorkomen is al stap één. En dat is wat wij doen. Ga van werkdruk naar werkgeluk.

Wil je informatie of advies?

Voor werkgevers

Een bedrijf is pas vitaal, als het gezonde en gedreven medewerkers heeft. Daarom zijn wij vastberaden en tot op het bot gemotiveerd om te helpen dit te bereiken. Voorkomen en aanpakken van (werk)stress dat is waar het om gaat. Wanneer hier te lang mee gewacht wordt lopen de kosten en de psychische gevolgen in sneltreinvaart op.

Daar mag wat in veranderen!

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit gaat over energie. Weten waar je energie van krijgt zorgt voor helderheid, richting en balans. Weten wie je bent, doen wat bij je past en het maken van bewuste keuzes maakt je krachtig, sprankelend en vitaal.

Maar wat als dat nu niet zo is?

Als er dingen niet stromen of lekker lopen en er energie weglekt. Het werkplezier naar de achtergrond is verdwenen en je last hebt van lichamelijke, geestelijke of vermoeidheidsklachten? Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal, of misschien zit je er al in.

En ga je met tegenzin aan het werk gaat, ervaar je veel stress en spanning of erger nog een burn-out.

Het kan zijn dat je toe bent aan een volgende stap, maar je er zelf niet uitkomt welke.

Laat je dan begeleiden door een ervaren coach en haal het maximale uit jezelf.

Wat kunnen we je bieden?

Een weg naar een positief toekomstbeeld, want het kan!

Het doel van geluk op de werkvloer is om balans, energie en rust voor iedereen bereikbaar te maken, waar je ook werkt. Wij bieden een coachprogramma aan om dit doel te bereiken binnen 8 weken. Voor particulieren en bedrijven. Het mooie is dat dit programma zowel offline als online te volgen is.

Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt. We maken het inzichtelijk en geven je de tools wat je nodig hebt om dít te doorbreken. Dat is waar we vervolgens met je aan werken. Je laat de ballast los die je in de weg zit en je kunt meer en meer jezelf zijn. Onze coaching brengt je terug naar je aangeboren systeem van voelen, zodat je weer op jezelf kunt vertrouwen. Dat geeft levenskracht. Daarom noemen we dit programma ook wel een ‘leerreis’ en deze is in verschillende lengtes beschikbaar. Zie het als een weekendtas, de koffer en de backpack.

Benieuwd welke vorm bij jou past?

Liever live aan de slag? Boek één van de vitaliteitsworkshops

Hoe werkt het en wat heb je er aan?

Stap voor stap leer je los te laten wat de noodzakelijke verandering tot nu toe in de weg stond. Zo doorbreek je jouw gedachten en patronen en kun je (door)groeien.  Op deze manier werk je er aan dat je jezelf door en door leert kennen en je oude valkuilen achter je laat. Je vindt jezelf opnieuw uit en zult je goed voelen in je werk en werkomgeving.

Stel je open voor deze bijzondere coaching werkwijze, dan leiden de sessies tot een voor jou ongekende ommekeer.

Een investering die resulteert in:

✓ meer zelfvertrouwen

✓ meer energie

✓ daadkracht

✓ beter functioneren

✓ soepele samenwerking

✓ plezier in je werkende leven

Jij en je omgeving zullen het verschil merken. Minder uitval, betere samenwerking, heldere communicatie en uiteraard betere resultaten. Dit programma is een investering die zichzelf terugverdient. Indien gewenst kan er een tussentijds of afrondend gesprek plaatsvinden. Hierin wordt uiteraard alleen dat besproken waar jij als coachee toestemming voor verleent.

Klik hier om te zien welke vergoedingsmogelijkheden er zijn voor coaching.

Benieuwd wat wij voor jou of jouw medewerkers kunnen betekenen?

Aanpak en preventie van stressklachten

We hebben alles in huis om je te ondersteunen in je hedendaagse uitdagingen. Ontdek hoe wij jouw organisatie helpen op het gebied van burn-outherstel en -preventie. We bieden een speciaal programma om meer uit jezelf en medewerkers te halen.

Ons coachprogamma is breed inzetbaar en blijkt uiterst effectief bij klachten als; stress, spanning, vermoeidheid, piekeren, onverwerkt trauma, somberheid en depressie, burn-out, afhankelijkheid etc. Door de snelle en duurzame resultaten wordt dit programma regelmatig ingezet voor interventies op de werkvloer.

Ben je werknemer, ervaar je last van stressklachten en wil je hier iets aan doen om erger te voorkomen?

Ben je werkgever of leidinggevende en wil je jouw werknemers weer laten bruisen van energie of zoek je naar een gerichte oplossing omtrent verzuimpreventie? Ontdek onze unieke aanpak passend bij jouw bedrijf.

Wat klanten zeggen...

“Ik pieker minder, slaap beter, voel me behoorlijk relaxt (ondanks COVID-19) en een stuk vrijer en blijer dan voorheen.”

Sylvia heeft mijn nieuwsgierigheid geprikkeld om op zoek te gaan naar mijn andere ik. Dat klinkt zweverig, maar dat is het niet. Er was voor mij geen specifieke aanleiding om het BMR traject te starten, maar wat heeft het mij veel opgeleverd! Door heel concreet een aantal onbewuste gevoelens, gedachte en overtuigingen los te laten en daar iets anders voor terug te plaatsen voel ik me anders. Ik pieker minder, slaap beter, voel me behoorlijk relaxt (ondanks COVID-19) en een stuk vrijer en blijer dan voorheen. Onbewust had ik meer ballast dan ikzelf vermoedde.

De neiging om met mijn hoofd alles te verklaren laat ik langzaam los. Wat een rust geeft dat! Sylvia, dank voor jouw oprechte interesse, enthousiasme en professionele begeleiding. Dankbaar dat ik de BMR methode heb leren kennen, zodat ik het zelf kan blijven toepassen. Ga ik zeker doen!

Lieke Hilhorst – HR manager Leertouwer

Lieke Hilhorst

“Het hele traject heeft me geleerd naar mijn lichaam en gevoelens te luisteren en vooral ook om wat minder na te denken. Dit geeft mij enorme rust als échte denker.”

Toen ik contact zocht met Sylvia, was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen om me te laten groeien op een manier waar ik ook blij van zou worden. Ik wilde lekkerder in mijn vel komen. Van nature ben ik een vrij nuchter ingesteld persoon. En daarom was er een twijfel omdat ik bang was dat het traject misschien wat te “zweverig” voor mij zou zijn. Daarom startte ik wat terughoudend maar vond wel dat ik het moest proberen. Na 1 sessie was ik al om en kwam erachter dat de sleutel zit in het ervaren van mijn gevoelens en luisteren naar mijn lichaam. Een natuurlijk proces dus.

Bij onze eerste ontmoeting begon ik al direct met praten terwijl ik graag eerst de kat uit de boom kijk. Bij Sylvia begon ik gewoon te vertellen omdat ik wíst dat ze geen oordeel over mij zou hebben. Het mooiste aan onze samenwerking vond ik de inzichten die ik heb gekregen. Met name de opstelling van het gezin van herkomst heeft mij erg geholpen en heeft voor mij ook veel dingen verklaard waarom de dingen zo gaan zoals ze gaan. Hierdoor ervaar ik nog meer rust in ons gezin maar ook een nog groter verlangen om bij de mensen uit mijn gezin in de buurt te zijn.

Eerder verloor ik mijzelf in mijn baan. Ik moest de ideale vrouw zijn, ideale dochter, zus, werknemer, etc. zijn. Nu heb ik weer geleerd wat écht belangrijk voor me is, en me hiervoor 100% in te zetten. En dat 50% soms ook goed genoeg is. Dat geeft écht energie en rust.

Sylvia is een coach die mensen kan helpen om weer in contact komen met hun gevoel, dat maakt je zo veel bewuster dat dingen echt op hun plek kunnen vallen.

Charlot Bosman

Wie zijn WIJ?

Sylvia Bochem helpt mensen middels een unieke formule het beste uit zichzelf te halen. Tientallen mensen volgden het bewezen coachprogramma, ontdekten waar zij gelukkig van worden, doorbraken wat hun hiervan weerhield en zetten nu stappen om hun leven en werk in te delen zoals zij willen.

Dit doet ze voor particulieren en bedrijven samen met een team professionele coaches in heel Nederland die allemaal hun bijdragen leveren aan deze prachtige missie. Samen creëren ze een beweging waar niet het systeem, maar de medewerker en de organisatie centraal staan! Groeien doe je namelijk niet alleen.

Wil jij je jouw personeel weer laten bruisen van energie of zoek je naar een gerichte oplossing omtrent verzuimpreventie? Ontdek onze unieke aanpak passend bij jouw bedrijf. We hebben geen wachtlijst.

Neem vrijblijvend contact op.

Onderdeel van:

logo vitaal bedrijf

Direct hulp nodig?

Coachen op afstand is geen probleem.
Bel 06-28959180

Sylvia Bochem als interventiespecialist