1 op 1 - Sylvia Bochem

'Underneath your clothes there's an endless story'

Zit je hoofd zo vol, dat je gewoon NU rust wil? Verlang je enorm naar meer plezier, energie, helderheid, liefde en overvloed? Wil jij hier nu mee aan de slag zonder nóg harder te gaan werken?

Ontdek hoe je weer kunt leven in verbinding met jezelf.

1 op 1 coaching gaat je direct inzicht en inspiratie geven.

 

Ergens loop je vast…

Er lekt energie weg. Je zit teveel in je hoofd. Je gaat teveel op routine. Je bent jezelf kwijt. Het grote genieten is naar de achtergrond verdwenen. Je werkt hard voor anderen, maar… waar ben jij? Is ’t dit nog wel? Ineens merk je dat je niet meer aan het stuur zit. Je zit achterin de auto op weg naar doelen en dromen van anderen. Daardoor loop je vast…

Voor velen is dit een vicieuze cirkel: doordat je het grootste deel van de dag geleefd wordt door alles wat per sé nu moet gebeuren, is er geen tijd om het allerbeste uit jezelf te halen. Er is geen tijd om veranderingen door te voeren die ervoor zorgen dat je met veel meer energie en plezier kan ondernemen.

Gelukkig hoeft het niet zo te blijven. Er zijn mensen die het wel lukt om met veel energie en enthousiasme zichzelf te ontwikkelen, die met gemak hun ideeën uitvoeren, hun dromen realiseren, hun hart durven volgen. Daardoor brengen zij zoveel meer kleur in hun leven.

Harder werken is de oplossing niet. Het moet anders. Je weet dat je krachtige keuzes zou moeten maken, nee zeggen en grenzen moet stellen.
Maar hoe dan? Waar begin je?

Stop met worstelen ontdek waar jij jezelf nog tegenhoud

Ontdek hoe je alles uit jezelf haalt

Hoe wil je je voelen? Dat vraag ik aan iedereen die met mij wil werken. Ook aan jou.

De bewustwording van de betekenis van die vijf woorden geeft je direct enorm veel inzicht. Want hoe vaak vraag je dat aan jezelf? Er zal een wereld voor je open gaan.

Voelen is een ding voor je. Er ligt een lading op het uiten van je emoties. Huilen vind je soft en zwak. Daar heb je helemaal niks aan. Je kunt beter de oorzaak aanpakken en doorgaan. Herkenbaar?

Wat mag er IN jou veranderen, zodat je jouw realiteit verandert? Alles start met voelen én de juiste mindset.

Kom erachter wat je al die tijd heeft afgeremd en wat je nu écht nodig hebt.
Door allerlei belemmerende overtuigingen en gedachten kun je jouw wereld anders ervaren. De kans is groot dat deze je kleiner laten voelen dan je in werkelijkheid bent.

Samen aan de slag?

Tijdens de 1 op 1 coaching staat jouw groeiproces centraal.

Vanuit een persoonlijk kennismakingsgesprek gaan we samen kijken waar jij direct mee geholpen kan worden. Je kunt me dan vertellen wat je doel is en waarmee je worstelt. Een realistische aanpak op maat. Dat is het allerliefste wat ik doe.

De exacte invulling van de coaching staat nooit helemaal vast omdat ik de inhoud altijd afstem op de behoefte en hulpvraag van jou als klant.

Vanuit mijn kantoor of op locatie gaan we intensief aan de slag.
Al mijn ervaringen, kennis en kunde mag jij gaan ontvangen.

Is dit wat je zoekt? Leuk! Stuur mij een mail om een kennismakingsafspraak in te plannen.

Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?