Business en BMR - Sylvia Bochem
Business & BMR traject

Hét traject voor persoonlijke en business groei

Ben je klaar voor meer rust, focus en helderheid?

Je begon met grootse dromen. Dromen om de wereld te veroveren met jouw idee. Om het beter te doen. Om anderen te helpen. En om jezelf meer voldoening, maar ook meer vrijheid te geven. Na een enthousiaste en vliegende start werd de stijgende lijn steeds vlakker. Het ondernemersleven bleek hard werken, en de resultaten waarop je gehoopt had blijven uit. Of misschien heb jij je doelen wel behaald maar zit je nu op een punt dat je denkt: is dit het dan? Je voelt diep vanbinnen dat er meer in zit. Je weet dat jouw bedrijf potentie heeft. Maar hoe haal je het er uit?

Wij, Sylvia Bochem en Elma Maaskant, hebben hiervoor speciaal een traject op maat ontwikkelt en helpen je graag op weg!

Life & Business Coaching

lifecoaching en businesscoaching met Elma en Sylvia

De basis voor succes,
dat ben jij!

Een succesvolle business begint met jou. Andere mensen en de rest van de wereld gaan jou geen succes bezorgen. Jij moet het doen. Als jij jezelf naar een next level tilt, dan volgt je business vanzelf.
Alles hangt af van hoe jij denkt, voelt, reageert en handelt, of je weet waar je naartoe wilt, of je een juiste strategie hebt. Maar jij bent de basis van alles. Daarom is het niet zo zinvol om alleen maar te kijken naar hoe je je business succesvoller kan maken.
Natuurlijk zijn marketing en sales belangrijk. Natuurlijk moet je weten hoe je jezelf en je product verkoopt, maar dat begint met jou. Heb je een hoog energieniveau, hoe goed ben je in communicatie, met jezelf, met klanten en met je medewerkers, hoe goed kan je eigenlijk verbinden, écht verbinden. Daar zie ik het bij veel mensen fout gaan.

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. De verbinding met jezelf. Body Mind Release (BMR) is een methodiek die je helpt om de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. Een methode die je leert om jouw ballast los te laten zodat jij kunt doen in je leven wat de bedoeling is, LEVEN! Jouw succes is het resultaat van de ballast die je meedraagt.

Wat houdt je nu écht tegen?

Hoe vaak zeggen wij niet, ‘laat die angst, onzekerheid of persoon toch los’. ‘Ja, makkelijker gezegd dan gedaan’, denk je dan. ‘Hoe doe ik dat dan?’  Waarom lukt het mij niet en een ander wel? Ook daarover kun jij je dan weer onzeker voelen. Heb jij moeite met loslaten, dan is er kennelijk iets ín jou dat ervoor zorgt dat jij het niet wil, kan en/of mag loslaten. Anders had je het wel eerder losgelaten. Zie het als een soort onbewuste innerlijke saboteur.

Tijdens het traject ga je zelf ‘leren loslaten’ op een heel eenvoudige manier. Zonder te praten alleen door te doen. Zo kun jij de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten zelf effectief loslaten. Zodat het je eindelijk wel lukt en jouw leven op alle vlakken zal verbeteren.

Allemaal hebben we wel eens last van fysieke, mentale of sociale klachten of problemen. Denk hierbij aan stress, vermoeidheid, vastzitten, afhankelijkheid, relatieproblemen, onverwerkt trauma, onzekerheid, piekeren, angsten, somberheid of een negatief zelfbeeld. Praten of klagen over onze problemen maakt het vaak alleen maar erger. Dat komt omdat de oorzaak letterlijk in ons zit!

Wat je tegenhoudt is vaak je ballast, je eigen belemmerende gedachten, overtuigingen en patronen. Jouw ballast bepaalt voor 95% hoe je je voelt, denkt, reageert en hoe je handelt én of iets wel of niet lukt. Je wil wel, maar diep vanbinnen geloof je er niet in. Het is meer wensen en hopen dat iets gaat gebeuren en dat het goed komt, dan dat je ervan overtuigd bent, dat je het voor elkaar gaat krijgen. Succes en mislukking, ontstaan allebei vanuit een gedachte.

Balans tussen werk en privé
Je leven bestaat niet alleen uit werken en je business. Het gaat ook om balans. Veel ondernemers, mannen vrouwen, ZZP’ers, managers, CEO’s en zelfs erg succesvolle mensen, vragen ons meer en meer; hoe houd ik de balans tussen mijn werk en mijn privéleven? Daarmee helpen we je graag helpen, want dit blijkt voor heel veel mensen een ding te zijn.

Heb je vragen over het Business & BMR traject? Mail gerust.

DSC08698

2 vrouwen, 1 missie

Wij zijn Elma & Sylvia. Onze missie: Krachtig ondernemen zonder ballast.

Waar Sylvia’s kracht zit in blokkades wegnemen, jezelf ‘her’ontdekken en helderheid over jezelf te krijgen is Elma  een expert in met vertrouwen en zonder stress ondernemen, positieve mindset, vooruit kijken, loslaten en keuzes maken.

Wij kwamen erachter dat wij het ultieme duo zijn om ondernemers te helpen om tools te geven om weer krachtig te gaan ondernemen. Persoonlijke ontwikkeling en zakelijke ontwikkeling gaan hand in hand samen. Als je een ondernemer bent dan zijn de uitdagingen in je business een reflectie van jouw persoonlijke uitdagingen.

lifecoach Sylvia Bochem

Groeiprogramma voor ondernemers die op zoek zijn naar meer winst én meer verbinding.

Elma Maaskant en Sylvia Bochem

Wil jij ons 4 maanden als jouw coach?

Wij vertellen je uit eigen ervaring hoe en wat we hebben gedaan en hoe jij die kennis kunt gebruiken voor jezelf om door te groeien.
Alleen jij kunt het verschil maken voor jezelf. Als jij wilt dat je leven en je business beter, leuker, liefdevoller en succesvoller wordt, ben jij de enige persoon die dat voor elkaar kan krijgen. 4 maanden lang gaan wij, je op weg helpen met persoonlijke online 1 op 1 coaching voor jouw business & persoonlijke ontwikkeling.

Het 4 maanden online traject is een compleet coachtraject waarmee jij zowel je leven als je business gaat vormgeven zoals jij dat wilt. Je gaat praktisch aan de slag met opdrachten, 1 op 1 video coach calls en het daarbij bijbehorende werkmateriaal.

Het business & BMR traject is individueel en altijd maatwerk. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om door te groeien. Je krijgt 2 coaches die je begeleiden naar jouw next level. Tijdens de wekelijkse 1 op 1 video coach calls kun je ons al jouw vragen stellen. Je gaat de eerste 8 weken aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling en leer je eenvoudig om jouw ballast los te laten om vervolgens 8 weken vooruitgang te boeken in jouw business. Altijd vanuit veiligheid, humor en met respect.

Wat ga je leren en vooral doen ?

Bij Elma, business mentor:

 • Werk je vanuit haar 8 kernwaarden, haar succesformule tot groei

 • Leer je strategie voor zakelijk en persoonlijk succes

 • Leer je hoe je effectief doelen stelt en behaalt

 • Leer je inzien hoe je meer focus houdt

 • Leer je hoe je productiever kunt ondernemen

 • Leer je op een makkelijke manier vol zelfvertrouwen een groei te realiseren met jouw business

Bij Sylvia, lifecoach:

 • Ga je belemmerende blokkades (ballast) herkennen, doorbreken en loslaten & positieve gevoelens terughalen

 • Ga je je zelfbewustzijn ontwikkelen

 • Ga je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, dus minder angst, twijfel en onzekerheid

 • Leer je effectiever communiceren

 • Ga je je mindset herprogrammeren

 • Ga je de Body Mind Release (BMR) toepassen in de praktijk

Waarom dit wél voor jou werkt

Dit traject is anders dan standaard coaching en zelfhulpboeken. Omdat je uitgerekend de belangrijkste ondernemerslessen nou eenmaal niet uit een boekje leert maar in de praktijk.

Veel coaching is tijdelijk, te weinig inhoudelijk of te kort. Van een zelfhulpboeken leer je een hoop, maar daar blijft het dan vaak bij. De sleutel is doen én ervaren. En dat is waar we je mee helpen.

Twijfel je nog? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en stel al je vragen.

HET RESULTAAT

Onze klanten zijn moedig: ze durven naar zichzelf te kijken, ongeacht wat ze tegenkomen. Dat levert ze veel op. In hun business, thuis én voor zichzelf. Ze leren open en eerlijk naar zichzelf en hun business te kijken.

Kleur jouw wereld mooier met meer energie, zelfvertrouwen en je ontdekt wie je echt bent en wat je echt wilt. En zo…

Voel je je zelfverzekerd, krachtig en energiek

Heb je vertrouwen in jezelf

Zet je jezelf weer op 1

Ontdek je wat jouw passie en talenten zijn

Creëer je een positieve mindset en trek je de juiste klanten aan

Maak je krachtige keuzes op basis van hoofd en hart

Ervaar je focus op de dingen die voor jou belangrijk zijn

Sta je positiever en lichter in het leven

coachsessie met Sylvia Bochem

Wat klanten zeggen...

“Zij heeft mij geleerd hoe ik vanuit liefde voor mezelf keuzes kan maken.”

Sylvia heeft mij door processen heen geleid die mij geholpen hebben om meer tot de kern van mijn gevoel te komen. Zij heeft mij geleerd hoe ik vanuit liefde voor mezelf keuzes kan maken. De methode die Sylvia hiervoor gebruikt is liefdevol, simpel te volgen, praktisch en doelgericht. Vooral het praktische trok mij heel erg aan en paste precies bij mij. Sylvia weet je mee aan de hand te nemen met haar toewijding, rust, vrolijkheid en openheid. Ik ben haar waanzinnig dankbaar voor deze reis terug naar mijn kern!

Kim Bronwasser

Voor wie

Van ZZP’ers tot ondernemers, managers en CEO’s. Van starters tot ervaren ondernemers volgen dit coachingstraject.

Omdat ze een intens verlangen hebben om hun bedrijf te laten bloeien en zelf productief, succesvol en gelukkig in en aan hun bedrijf te werken. Zonder stress en angst.

Is dit wat je zoekt? Leuk! KLIK HIER en vraag jouw persoonlijk adviesgesprek vandaag nog aan.

Sylvia Bochem
Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?