1 op 1 coaching - Sylvia Bochem
Master your life

1 op 1 coaching

“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”

Wanneer het in jouw leven niet lekker loopt, openbaren zich vaak al snel de eerste herkenbare klachten. Denk hierbij aan gevoelens van stress, spanning, angst, vermoeidheid, vastzitten en verlies van levensvreugde.

Wat als ik jou vertel dat je met behulp van de Body Mind Release methode je snel weer vol zelfvertrouwen, levensvreugde en hernieuwde energie het leven kun leiden wat jij je wenst. Dit blijkt in de praktijk geen loze belofte. In een individueel traject begeleid ik je in het gericht en effectief aanpakken van de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten. We gaan niet praten, maar doen!

HOE IK JE KAN HELPEN

Body mind release traject

Individueel traject

De Body Mind Release methode is gericht om jouw potentie aan te boren en hiermee te worden wie je bent! Naast het loslaten van ballast krijg je een tool om voor je verdere leven mee te nemen. Dit zodat jij je vermogens weer gebruikt en de resultaten bereikt vanuit je eigen kracht en energie.

Wat is Body Mind Release?
De Body Mind Release methode zorgt ervoor dat jij bevrijd wordt van ballast. Eenvoudig, snel en makkelijk. De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen.
De BMR methode is voortgekomen uit jarenlange ervaringen, trainingen en wetenschappelijke onderzoeken en kennis uit de medische wetenschap, energetische geneeskunde en neurowetenschappen en is ontwikkeld door Hans de Waard.

Het resultaat? Meer energie, positiviteit, levensvreugde en rust in je werk, thuis én voor jezelf. De BMR methode is breed inzetbaar en blijkt uiterst effectief bij klachten als; stress, spanning, vermoeidheid, piekeren, onverwerkt trauma, somberheid en depressie, burn-out, afhankelijkheid etc. Door de snelle duurzame resultaten wordt de methode ook veel ingezet bij bedrijven op de werkvloer.

Wil je alvast beginnen?

Liever klein beginnen?
systeemopstelling 1:1 sessie

Wil je weten waar je staat en wat je uitdagingen zijn? Wil je stappen zetten naar een leven met meer passie, daadkracht en authenticiteit? Of wil je gewoon een check om te zien of je op de goede weg zit? In een systeemopstelling kan ik je direct aangeven waar je staat.

Een systeemopstelling geeft je snel inzichten en doorbraken die je rationeel niet kunt verklaren. Met een opstelling worden de niet direct zichtbare knelpunten als het ware zichtbaar. Het brengt je snel tot de kern van het probleem of patroon. Al vele klanten heb ik ermee geholpen.

Boek nu je sessie, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Zo kunnen we samenwerken

Samen aan de slag?

Tijdens de 1 op 1 coaching staat jouw groeiproces centraal.

Vanuit een kennismakingsgesprek gaan we samen kijken waar jij direct mee geholpen kan worden. Je kunt me dan vertellen wat je doel is en waarmee je worstelt.

De exacte invulling van de coaching staat nooit helemaal vast omdat ik de inhoud altijd afstem op de behoefte en hulpvraag van jou als klant.

Vanuit mijn kantoor, online of op locatie gaan we intensief aan de slag.

Heb je het gevoel dat ik je kan helpen op zakelijk, privé, persoonlijk of spiritueel gebied? Stuur mij een mail met je vraag, dan neem ik contact met je op om een online kennismakingsgesprek in te plannen.

Stuur hier een bericht 

Mooie woorden

In het traject met Sylvia heb ik mogen leren om met mijn harT te voelen, in plaats van harD te werken.

Ik heb in onze sessies veel meer contact gekregen met mijn gevoelsleven en hoef daardoor veel minder te ‘bedenken’, dat is voor een rationele man zoals ik een hele verademing.

Door haar duidelijke uitleg, oefeningen en/of onderbouwing heb ik daardoor heel veel over mijzelf geleerd en ben ik dichter bij mezelf gekomen.

Hartelijk dank voor alle lessen, flexibiliteit en inzichten!

EJ

Voor wie is het?

Mijn hulp is écht iets voor jou als je:

Voelt dat je méér wilt, méér kunt en méér verdient in je leven;

Jezelf weer terug wil vinden en eigen keuzes wilt leren maken;

Vastzit in je werk of je relatie en je toe bent aan een volgende stap, maar het moeilijk vindt om dat in gang te zetten;

Klaar bent met maar blijven dromen en nu eindelijk wilt doen;

Niet meer wil aanmodderen, maar toe bent om je rugzak te legen;

Wil leren omgaan met tegenspoed, óók als je er geen invloed op hebt;

Meer energie, voldoening, ontspanning en liefde in je leven wil.

Wil je dat ik jou daarbij help of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op en bel 06-28959180.

Sylvia Bochem

Direct hulp nodig?

Coachen op afstand is geen probleem.
Bel 06-28959180

Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?