#1 Podcast Interview met persoonlijke vragen aan Sylvia Bochem - Sylvia Bochem
Ingermarlies leeuwenburgh
#2 Podcast: Antwoord op al je vragen over maanstanden en hoe je kunt werken met de maanenergie met IngerMarlies Leeuwenburgh [1/2]
2 juni 2020
Toon alles

#1 Podcast Interview met persoonlijke vragen aan Sylvia Bochem

Sylvia Bochem

Sylvia Bochem

In deze podcast kun je mij een stukje beter leren kennen want ik word geïnterviewd door IngerMarlies Leeuwenburgh en geef onder andere antwoord op de vragen: Hoe ik gekomen ben bij het werk wat ik nu doe. wat een systeem opstelling is en hoe het werkt. Én Wat vrouwelijk leiderschap voor mij betekent. Wil je meer weten over mij of mijn werk neem dan een kijken op sylviabochem.nl daar vind je ook een gratis bonus met dé oefening om achter jouw drijfveren te komen.

Direct luisteren? Dan zijn er drie opties:

–> Via iTunes. De beste manier om te beluisteren als je op een Apple apparaat zit (iPhone, iPad, MacBook, e.d.);
–> Via je favoriete podcast app op je Android telefoon (zoek vervolgens naar ‘100% Energie podcast’);
–> Via Spotify, super makkelijk, zie onderstaand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo, ik ben Sylvia
Vragen?