Sylvia Bochem persoonlijke coaching | systeemopstelling, visualisatie, BMR
Coaching for life

1-op-1-coaching

Uit je hoofd in je hart, want voelen is krachtiger dan weten.

Veel mensen leven alsof ze een schommelstoel zijn: druk bewegen, geen vooruitgang. Je gaat maar door, maar niet met wat je eigenlijk het liefst zou willen. Voor je het weet zit je in een neerwaartse spiraal, of misschien zit je er al in. Dan plof je elke avond op de bank, lamgelegd door stress en spanningen – en wordt het najagen van je dromen alleen maar moeilijker.

Stop de tijd!

Haal eerst even adem voordat je verder leest….jaaaaaaa fijn he?!

HOE IK JE KAN HELPEN

Workshop Je eigen plek innemen

Individueel traject

Wanneer het in jouw leven niet lekker loopt, openbaren zich vaak al snel de eerste herkenbare klachten. Denk hierbij aan gevoelens van stress, spanning, angst, vermoeidheid, vastzitten en verlies van levensvreugde.

Dat komt omdat je twee dingen niet helder hebt: waar wil je naartoe? En wat houdt je tegen?
Tijdens mijn coaching ontkom je er niet aan om hiermee aan de slag te gaan (en daarom is het alleen voor mensen die écht iets willen veranderen). Om deze vragen helder te krijgen, zet je vaak direct je hoofd aan het werk. Maar hoe zou het zijn om je hoofd een keer uit te zetten en je gevoel en je hart te laten spreken? Dat ga je tijdens het coachtraject ervaren.

Wil je alvast beginnen?

Liever klein beginnen?
systeemopstelling 1:1 sessie

Wil je weten waar je staat en wat je uitdagingen zijn? Wil je stappen zetten naar een leven met meer passie, daadkracht en authenticiteit? Of wil je gewoon een check om te zien of je op de goede weg zit? In een systeemopstelling kan ik je direct aangeven waar je staat.

Een systeemopstelling geeft je snel inzichten en doorbraken die je rationeel niet kunt verklaren. Met een opstelling worden de niet direct zichtbare knelpunten als het ware zichtbaar. Het brengt je snel tot de kern van het probleem of patroon. Al vele klanten heb ik ermee geholpen.

Boek nu jouw sessie voor een systeemopstelling, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Zo kunnen we samenwerken

Samen aan de slag?

Dit kun je verwachten:

In een coachtraject van 6 – 8 weken ga je aan de slag met je onderbewuste door middel van verschillende leervormen en methoden die in mijn programma een belangrijke rol spelen:

Visualisatie: maak contact met je onderbewuste verlangens.

Systeemopstellingen: systemisch werk is heel bijzonder. Opstellingen geven je snel inzichten en doorbraken die je rationeel niet kunt verklaren. Een systeemopstelling is een bewezen en geprezen methode om antwoorden te krijgen op levensvragen of om afscheid te nemen van vastgeroeste patronen.

Body Mind Release (BMR): de bewezen Body Mind Release methode is gebaseerd op emotionele ballast loslaten. Denk bij deze ballast aan beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen. Deze methode zorgt ervoor dat jij bevrijd wordt van deze ballast. Eenvoudig, snel en makkelijk. Het leert je emotioneel flexibel te zijn en mee te buigen op momenten dat het leven anders loopt dan je had gewild of verwacht.

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt namelijk voor 95% hoe jij je voelt, denkt, handelt, reageert en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Naast het loslaten van ballast krijg je een tool om voor je verdere leven mee te nemen. Zodat jij je vermogens weer gebruikt en de resultaten bereikt vanuit je eigen kracht en energie.

De kracht van de coachingsessies is dat er altijd wordt gewerkt met wat er zich aandient waardoor geen enkele sessie hetzelfde is. Het mooie is dat het traject zowel offline als online te volgen is.

Wat klanten zeggen...

“In het traject met Sylvia heb ik mogen leren om met mijn harT te voelen, in plaats van harD te werken.

Ik heb in onze sessies veel meer contact gekregen met mijn gevoelsleven en hoef daardoor veel minder te ‘bedenken’, dat is voor een rationele man zoals ik een hele verademing.

Door haar duidelijke uitleg, oefeningen en/of onderbouwing heb ik daardoor heel veel over mijzelf geleerd en ben ik dichter bij mezelf gekomen.

Hartelijk dank voor alle lessen, flexibiliteit en inzichten!”

EJ

“Door Sylvia kwam ik achter ingeroeste patronen die me geen goed deden. Door dit in te zien en hieraan te werken, word ik steeds meer iemand die in zijn eigen kracht staat.

Sylvia is een fijne coach die je ondersteunt, maar je soms ook een spiegel voorhoudt op de juiste momenten.

Sylvia heeft me handvatten gegeven om deze ingeroeste patronen in te zien en er iets aan te doen, waardoor het leven steeds iets leuker wordt.”

 

Amanda

Voor wie

Mijn hulp is iets voor jou als je:

  • Op zoek bent naar antwoorden op levensvragen die je op dit moment bezighouden en hier een eerste stap in wilt zetten

  • Meer in contact wilt staan met je gevoel en je onderbewuste aan het werk wilt zetten

  • Afscheid wilt nemen van oude (vastgeroeste) patronen in je leven, maar je niet weet hoe je hier eerste stappen in kunt zetten

  • Voelt dat je méér wilt, méér kunt en méér verdient in je leven

  • Jezelf weer terug wilt vinden en eigen keuzes wilt leren maken

  • Vastzit in je werk of je relatie en je toe bent aan een volgende stap, maar het moeilijk vindt om dat in gang te zetten

  • Klaar bent met maar blijven dromen en nu eindelijk wilt doen

  • Niet meer wil aanmodderen, maar toe bent om je rugzak te legen

  • Wil leren omgaan met tegenspoed, óók als je er geen invloed op hebt

  • Meer energie, voldoening, ontspanning en liefde in je leven wil.

Je verlaat het coachtraject met nieuwe inzichten die je direct kunt toepassen in je eigen leven. Het is de eerste stap die jou de boost kan geven die je nodig hebt om uit die schommelstoel te komen.

Het coachtraject is breed inzetbaar en blijkt óók uiterst effectief bij klachten als; stress, spanning, vermoeidheid, piekeren, onverwerkt trauma, somberheid en depressie, burn-out, afhankelijkheid etc. Door de snelle duurzame resultaten wordt dit programma ook regelmatig ingezet voor interventies op de werkvloer.

Is dit wat je zoekt of wil je meer informatie? KLIK HIER en vraag jouw persoonlijk adviesgesprek vandaag nog aan.

UWV

Dit coachtraject valt onder het aanbod van het UWV. Dat betekent dat werkzoekenden die vanuit het UWV een ziektewet, WW, WIA of Wajong uitkering hebben zich eventueel via het UWV kunnen aanmelden voor een coachtraject (Werkfit of Modulaire Re-integratiedienst).

Om deze coaching via het UWV aan te vragen, heb je akkoord nodig van jouw contactpersoon bij het UWV. Als je kiest voor dit traject, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jouw contactpersoon bij het UWV en stemmen we het vervolg af.

Samen met jou en je contactpersoon van het UWV, onderzoeken we wat jou belemmert om weer aan de slag te gaan. Denk hierbij aan onvoldoende zicht op wat je wilt en kunt, gevoelens van onzekerheid en uitzichtloosheid, en onvoldoende ervaring in jouw richting. We bespreken welke begeleiding deze belemmeringen weg kan nemen en verwoorden dit in een re-integratieplan. Na de goedkeuring van het plan, start het traject zo snel mogelijk.

Is dit wat je zoekt of wil je alvast kennismaken?

Sylvia Bochem

Direct hulp nodig?

Coachen op afstand is geen probleem.
Bel 06-28959180